Leonardo Voci – piktor ekstravagant

0
7596

[ Piktorët shkodranë ]

Piktorët shkodranë përmes penelit të tyre

Referencë për artin grafik shkodran
Piktura është njëra nga gjinitë e artit figurativ që ka patur dhe ka lulëzimin e vet në Shkodër. Përgjatë pjacës dhe rreth saj gjen disa studio grafike të piktorëve shkodranë, ku ekspozohet puna e tyre dhe ku mund të blini pikturat e tyre.

Ka lindur në Bajzë të Kastratit, Malësi e Madhe, qarku Shkodër. Sot banon në Athinë, Greqi, ku punon si diplomat. Është piktor i Rrymës moderne Abstrakte dhe ka mbaruar specializime në Gjermani, Itali dhe Hollandë.

Planifikoin të bëjë dy ekspozita në shtator 2009, ka një ekspozitë Permanente në Sheraton, Tirana. Ka hapur ekspozita në vende të ndryshme të botës, dhe natyrisht edhe në Shkodër, Teatri Migjeni, në vitin 2006.

Adresa aktuale:
Leonardo Voci
Lefkadas 11
15231 K. Halandri, Athine, GREQI
Tel.: 00306937039212
Email: leonardo_voci@yahoo.com

Informacioni është marrë nga faqja: [ www.leonardovoci.com ]


NOW DAYS…

Leonardo Voci, ftesë - Sheraton TiranaLeonardo Voci, ftesë - Sheraton TiranaPAINTINGS…

Leonardo Voci, pikturëLeonardo Voci, pikturëLeonardo Voci, pikturëLeonardo Voci, pikturë


Leonardo Voci
Born in Shkodra in Albania, December 22nd 1968. Educated at the University of Tirana, Graduated in 1991. 1991-1994 Trained at private art school in Italy by world famous restaurateur Lin Delia. Later in Augsberg, Germany by professor Gjelosh Gjokaj. Awarded the title of German Artist in 1996. 1994, Atelier Leonardo opened in Augsburg, Germany. He has been a professional artist for 15 years.

Description of Style

Leonardo Voci, pikturë
Mr. Leonardo Voci’s unique approach utilizes a wide variety of mixed techniques that range from Acrylic, Oil and Gouache, implemented on surfaces that span from special and different papers to wood, canvas, and tile. His expertise in the field of modern art, with the infusion of classical legends and stories, has earned him the title “The Prince of Color.” The daring experimental work he has done with tones, half-tones, and color, depict a harmonious series of images that incorporate many of the aspects of classical music. Never before has there been such a vibrant and organic demonstration of flowing colors.

Leonardo Voci, pikturë
His unique and skillful approach centered on an aninteractive celebration of life itself, renders his creativity so original that is beyond duplication. By possessing such special and impressive originality that few others can claim, he is truly the Pictore Extravagante.


Leonardo Voci, pikturë
Leonardo Voci, pikturë

Addresa në faqe:
Rr. Dedë Gjo Luli 3 ( tek Piaca )
Tirana, Albania
Cel: +355-68-2680602
Tel: +355-422 38063
Email: leonardo@leonardovoci.com

SHKRUAJ NJË PËRGJIGJE

Ju lutem, shkruaj komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaj emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.