E premte, 19 Korrik 2024
KreuPikturë

Pikturë

Lin Delija, piktor kontemporan (1926-1994)

Piktorët shkodranë përmes penelit të tyre Referencë për artin grafik shkodran. Piktura është njëra nga gjinitë e artit figurativ që ka patur dhe ka lulëzimin e...

Zbulohet Skënderbeu i Kol Idromenos

Kol Idromeno Ismail Lulani - piktor i njohur shkodran Portreti i panjohur i Heroit tonë dhe i një burri ndodhet në Galerinë Kombëtare të Arteve -- nga...

ISMAIL LULANI (1933-2002)

Piktorët shkodranë përmes penelit të tyre Referencë për artin grafik shkodran. Piktura është njëra nga gjinitë e artit figurativ që ka patur dhe ka lulëzimin e...

Një qiri i ndezur për penelin dhe shpirtin e piktorit Enrrik Mendoja (1956-2001)

Piktorët shkodranë përmes penelit të tyre Referencë për artin grafik shkodran. Piktura është njëra nga gjinitë e artit figurativ që ka patur dhe ka lulëzimin e...

DANISH JUKNIU (1934 – 2003)

Piktorët shkodranë përmes penelit të tyre Referencë për artin grafik shkodran. Piktura është njëra nga gjinitë e artit figurativ që ka patur dhe ka lulëzimin e...

Çezarania Daragjati, piktorja e famshme që braktisi Realizmin Socialist

Piktorët shkodranë përmes penelit të tyre Referencë për artin grafik shkodran. Piktura është njëra nga gjinitë e artit figurativ që ka patur dhe ka lulëzimin e...

Duhen lexuar