KONTAKTI

Shkoder.net… është krijuar dhe mirëmbahet nga Arben Çokaj, gazetar dhe publicist.

Ju lutem, kontakto me email në adresën: info@shkoder.net.

Shënim: Bashkëngjitjet, dokumentet dhe imazhet, dërgoni direkt në adresën e-mail të mësipërme.

Ose mund të përdorni formularin e mëposhtëm, për të na kontaktuar.

* fusha kërkohet