E enjte, 18 Korrik 2024
KreuInfo

Info

Gjon Shllaku (1923-2003)

Gjon Shllaku (Shkodër, 24 mars 1923 - 16 gusht 2003) ka qenë seminarist dhe më tej u shqua si përkthyes i klasikëve grekë, latinë,...

Mitingu i parë demokratik në Shkodër më 1990

- Rrëzimi i bustit të Stalinit EN - This interesting photo has been donated to Shkoder.net... by Nirvana Pistulli. The Albanian flag without the communist star has...

Sa e kanë prishë Shkodrën Malësorët?!…

| Histori | Malësi e Madhe | Artikuj nga gazeta "Malësia" Hoti Gruda Kuçi Kastrati Rrjolli Kryengritja e 1911 Prek Cali Cur Gjeloshi Malësorët prishin Shkodrën? Përgatiti: Mark Bregu, Gazeta "Malësia", prill 2001 Në pamjen...

Kushtetuta – Ligji themelor i shtetit

- Merr Kushtetutën e Shqipërisë .PDF - Merr Kushtetutën e Kosovës .PDF - Merr Kushtetutën e SHBA-së .PDF - Merr Kushtetutën e Gjermanisë .PDF (english) Në këtë hapësirë...

Kuçi

| Histori | Malësi e Madhe | Gruda Artikuj nga gazeta "Malësia" Hoti Gruda Kuçi Kastrati Rrjolli Kryengritja e 1911 Prek Cali Cur Gjeloshi Malësorët prishin Shkodrën? Kuçi në fokus Përgatiti: Ndue BACAJ, Gazeta "Malësia", prill...

Bashkia Malësi e Madhe

| Histori | Malësi e Madhe | Artikuj nga gazeta "Malësia" Hoti Gruda Kuçi Kastrati Rrjolli Kryengritja e 1911 Prek Cali Cur Gjeloshi Malësorët prishin Shkodrën? ... Qyteza shqiptare, që mbetet një vend burrash Kopliku - Bashkia...

Klajd Kapinova

-- marrë nga libri "Me Kryq dhe pendë" Klajd Kapinova, ka kryer Universitetin e Tiranës, dega Gjeografi më 1987. Ka bërë specializime pasuniversitare për...

Duhen lexuar