Mbi librin me intervista, me të njëjtin titull, të poetit Gjekë Marinaj -- nga Arben Çokaj, 26 nëntor 2003 Poeti Gjekë Marinaj ka ndryshuar stil. Ai nuk e ka për zor të luajë edhe rolin e gazetarit, që me pyetjet...
Kush është Alban Kraja Ka lindur në Shkodër - Shqipëri në vitin 1970. Ka mbaruar universitetin "Luigj Gurakuqi" në Shkodër. Dega Gjuhë-Letërsi shqipe. Eshte nje nga pioneret e gazetarise se pavarur shqiptare te mbas diktatures, bashkethemelues i sindikates se pare te gazetareve...
-- nga Anton Harapi Zotni të ndershëm, Më falni për guximin: due ta përballoj çashtjen ma delikate në jetën shqiptare. Kush e kishte zanë besë?... Antagonizmi fetar qiti kryet dhe mizorisht u fut edhe, ndër ateistat e ditës. Egërsitë e bame në...
"Fjala e Lirë", Arkivi 2003 | 2004 2005 | 2006 2007 | 2008 2009 Faqe relevante: Fjala e Lirë http://www.fjala.info BMC Computer http://www.bmconline.info Uebfaqe për Arben Çokaj http://www.cokaj.info MailingList Lajmëtari, Fjala e Lirë Fjala e Lirë Shkrimet që paraqiten këtu kanë relevancë për Shkodrën dhe shqiptarët në përgjithësi. Kjo rubrikë është e hapur për...

Klubi i futbollit "Vllaznia" Klubi i futbollit "Vllaznia", është klubi i futbollit të qytetit të Shkodrës. KF Vllaznia ka qenë nëntë herë kampione e Shqipërisë dhe gjashtë herë ka fituar kupën kombëtare. Suksesi i fundit i saj ishte në...

Mirënjohje për ndihmësit dhe bashkëpunëtorët Një falenderim të veçantë dua të bëj për z. Jozef Bushati, pa ndihmën e të cilit faqja e Shkodrës në fillim, nuk do të ishte kaq e plotë. Ai është përpjekur vetë të ndërtojë në...
Këtu do të paraqitet një informacion i përgjithshëm në shqip dhe anglisht për Qarkun e Shkodrës, Universitetin "Luigj Gurakuqi", dhe institucionet e pushtetit lokal në Shkodër. Informacion mbi shtrirjen gjeografike të Shkodrës dhe disa të dhëna rreth motit e...
- Reklama -

MEDIAT SOCIALE

3,313TifozaPëlqe
0NdjekësNdjek
161NdjekësNdjek
3AbonentëAbonohu