Fototeka Marubi

0
1471

Marubi National Museum of Photography
www.marubi.gov.al


Pjetro Marubi (1834-1903)
– themelues i fotografisë shqiptare dhe ballkanase
 

Artizanantë në pazar
Pamje e Kalasë “Rozafa”

Varkë në liqen

Pamje e Kalasë “Rozafa”

Pamje e Kalasë “Rozafa”

Pamje e Kalasë “Rozafa”
Fotografi | Foto tjera

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here