Mirënjohje

0
1157

Mirënjohje për ndihmësit dhe bashkëpunëtorët

 • Një falenderim të veçantë dua të bëj për z. Jozef Bushati, pa ndihmën e të cilit faqja e Shkodrës në fillim, nuk do të ishte kaq e plotë. Ai është përpjekur vetë të ndërtojë në Internet një faqe për Shkodrën dhe përpiqet gjithmonë të krijojë diçka për qytetin e Shkodrës. Ndihma e tij konsistoi në fillim, në krijimin e kontakteve dhe në mbledhjen e materialeve të ndryshme me shumë vlerë.
 • Shkrimtari dhe gazetari i njohur shkodran, z. Kolec Traboini, me banim në Boston, USA, ka treguar gatishmërinë dhe mirësinë, që të dërgojë herë pas here materiale me shumë vlerë për faqen e Shkodrës, duke asistuar njëkohësisht me konsultime të vazhdueshme. Një falenderim të veçantë dua të dërgoj edhe në adresë të tij.
 • Një ndihmë të çmuar ka dhënë edhe gazetari dhe shkrimtari shkodran z. Klajd Kapinova (New York), si dhe gazetari Beqir Sina, (New York) i cili ka dërguar shkrime të shumta për suplementin Fjala e Lirë të Shkoder.net…
 • Një ndihmë të çmuar ka dhënë edhe punonjësi shkencor i Muzeut të Shkodrës z. Mentor Kopliku, me grumbullimin e një numri të madh materialesh historike për qytetin e Shkodrës.
 • Faqja e muzikës është bërë e mundur me ndihmën e mjeshtrit të korit dhe kompozitorit të njohur shkodran z. Zef Çoba, gazetar në Radio ‘Shkodra’, i cili prej vitit 1997 drejton edhe korin “Schola Cantorum Dom Mikel Koliqi“, Shkodër (1998).
 • Dua të falenderoj edhe mjekët Ernest Ruka dhe Dashamir Çokaj për ndihmën e tyre në krijimin e kontakteve, sugjerimet dhe shoqërimin gjatë mbledhjes së informacionit në Shkodër, në fillimet e kësaj faqeje.
 • Falenderojmë gjithashtu të gjithë bashkëpunëtorët, të cilët nuk e kanë kursyer kohën dhe dëshirën e tyre, për të ndihmuar në pasurimin me materiale shkrimore e grafike këtë faqe të Shkodrës në Internet. Si dhe kontribuesit e përditshëm me shkrime tek Fjala e Lirë.
 • SHPËRNDAJ
  Artikulli përparaMarin Barleti (1460-1513)
  Artikulli tjetërSport
  Arben Çokaj - Mësues Fizike & Informatike :: Gazetar & Analist i pavarur :: Autor librash

  NUK KA KOMENTE

  SHKRUAJ NJË KOMENT