Rreth nesh

Diapozitiv

Të ndryshme

Qyteti

Uebfaqja më standarde dhe ndër më të parat, për qytetin e Shkodrës në internet.

Këtu përfshihen materiale historike, letrare dhe kulturore, si dhe gjeografike, udhëtimi, turizmi, etj.

Kemi krijuar Suplementin Fjala e Lirë, ku publikojmë shkrime të ndryshme rreth çështjeve me interes kombëtar e shqiptar.

Dhuro me PayPal
Kontakti: info@shkoder.net

Lin Delija, piktor kontemporan (1926-1994)

Piktorët shkodranë përmes penelit të tyre Referencë për artin grafik...

FILIP SHIROKA (1859-1935)

| Letërsi | Filip Shiroka - Wikipedia | Poeti zë-ëmbël...

Kushtetuta – Ligji themelor i shtetit

- Merr Kushtetutën e Shqipërisë .PDF - Merr Kushtetutën e...

“Shkodra dhe Motet” – Traditë, Ngjarje, Njerëz

DY FJALË Dalja në dritë e këtij botimi, krahas...

Pjetër Arbnori (1935 – 2006)

- fjalim me rastin e vdekjes së Mbretëreshës shqiptare...

© 2023 Shkoder.net... | Të gjitha të drejtat e rezervuara.