Foto Galeri (III)

0
6361

Fotografi të tjera…
Familja Marubi
Alpet e Shkodrës
Foto – Turizëm
Foto – Album
Fototeka Marubi
Stacioni i fundit
Marubi i Shkodrës
Dinastia e Marubëve  – speciale nga Koha Jonë

Kartolina nga Shkodra


Prapa Prapa | Para, objekte Para
 

Objekte dhe monumente në Shkodër

Teatri “Migjeni”

Busti “Nënë Tereza” dhe Telekomi i Shkodrës

Monumenti i Luigj Gurakuqit në Shkodër

Shatërvani në qendër

Shatërvani në qendër

Bashkia e Shkodrës

Ura e Mesit mbi lumin Kir

Kinema “Milenium”

Prefektura e Shkodrës

Pamje nga “Kisha e Madhe”

Pamje nga Kisha “Franceskane”

Pamje nga Kisha “Zoja e Shkodrës”

Bashkia e Shkodrës

Ura e Mesit mbi lumin Kir

Kinema “Republika”

Monumenti i Luigj Gurakuqit në Shkodër

Ndërtesa e Prefekturës

Pamje nga Kisha “Zoja e Shkodrës”

Xhamia e plumbit poshtë kalasë

Prapa Prapa | Para, objekte Para

SHKRUAJ NJË PËRGJIGJE

Ju lutem, shkruaj komentin tuaj!
Ju lutem, shkruaj emrin tuaj këtu

Kjo uebfaqe përdor Akismet, për të ulur spam. Mëso se si procesohen të dhënat e komentit tuaj.