FJALA e LIRË

»» Vizito [ FJALA e LIRË ] (suplement i Shkoder.net… me shkrime të ndryshme)

Fjala e Lirë është një uebfaqe që merret me publikimin e shkrimeve, komenteve, opinioneve dhe analizave të ndryshme, me karakter kombëtar dhe mbarëshqiptar, si dhe shkrime të tjera, që kanë interes për shoqërinë.

Shkrimet dërgohen në e-mailin tonë (më poshtë) nga autorët dhe bashkëpunëtorët tanë, por këtu publikohen edhe shkrime të ndryshme nga shtypi i përditshëm. Mund të na kontaktoni gjithashtu nga Formulari i kontakteve më poshtë.

Fjala e Lirë është krijuar duke u bazuar në platformën më të famshme të publikimit semantik WordPress.

WordPress është përkthyer në shqip dhe versionin përkatës të shqipes e gjeni në webfaqen zyrtare të WordPress.org, i cili nuk është një përkthim cilësor me standardin e shqipes.
Prandaj ju sugjerojmë të merrni përkthimin e bërë nga ne, në uebfaqen tonë:
BMC online.
Dërgoni shkrimet tuaja për publikim, në adresën:
E-mail: info at fjala.info

Me respekt,
Arben Çokaj
Administrator

Formulari i kontakteve: