13 C
Shkoder, AL
E mërkurë, 13 Dhjetor 2017.
Në botën e fotografisë: Familja Marubi Pamje nga Shkodra Alpet e Shkodrës Fototeka Marubi Galeri fotografish Stacioni i fundit Marubi i Shkodrës Dinastia e Marubëve - speciale nga Koha Jonë Kartolina nga Shkodra Foto-Turizëm Pamje të ndryshme nga Shkodra   Institucione   Bashkia Shkoder Prefektura Shkoder Teatri "Migjeni" Shkoder Radio Shkodra Universiteti Shkoder (Ekonomiku) Universiteti...

Kartolina nga Shkodra

Këtu do të paraqiten disa kartolina me pamje nga Shkodra dhe Qarku i Shkodrës. Në botën e fotografisë: Familja Marubi Alpet e Shkodrës Bregdeti shqiptar Dinastia e Marubëve Foto-album Fototeka Marubi Stacioni i fundit Marubi i Shkodrës - speciale nga Koha Jonë - Fotografi - Foto-galeri Pamje nga Plazhi në Velipojë Pamje nga Plazhi në...

Pamje nga Shkodra

Pamje nga qyteti i Shkodrës... Pamje nga Shkodra Grand Hotel Europa Hotel Rozafa Katedralja e Shkodrës Kisha Françeskane Kisha Zoja e Shkodrës Xhamia "Ebu Beker" Pamje nga Kalaja "Rozafa"

Fototeka Marubi

Marubi National Museum of Photography www.marubi.gov.al Pjetro Marubi (1834-1903) - themelues i fotografisë shqiptare dhe ballkanase  Artizanantë në pazar Pamje e Kalasë "Rozafa" Varkë në liqen Pamje e Kalasë "Rozafa" Pamje e Kalasë "Rozafa" Pamje e Kalasë "Rozafa" Fotografi | Foto tjera
Pjaca e Shkodrës Pamje nga Shkodra Hotel Rozafa Grand Hotel Europa Foto Turizëm, pamje nga bregdeti shqiptar Fotografi | Foto-galeri
-- nga Rudina Llazari - legjenda e shekujve në fotografi. "Ah, sikur të kish qenë gjallë njëri nga Marubët". Kështu thuhet të kete thënë në fillimin e viteve '90 shkodrani hipur majë bustit te Stalinit, teksa lidhte nyjen e kavos në...

Alpet e Shkodrës

Këtu paraqiten disa pamje nga Alpet e Shkodrës... - Malësi e Madhe.  

TË PREFERUARA

REKLAMA

- Reklama -

POSTIME POPULLORE

SOCIALE

0TifozPëlqim
157NdjekësNdjek
4AbonentëAbonohu