Fototeka Marubi

0
852Pjetro Marubi (1834-1903) – themelues i fotografisë shqiptare dhe ballkanase

Artizanantë në pazar

Pamje e Kalasë “Rozafa”

Varkë në liqen

Pamje e Kalasë “Rozafa”

Pamje e Kalasë “Rozafa”


Pamje e Kalasë “Rozafa”

Fotografi | Foto tjera

NUK KA KOMENTE

SHKRUAJ NJË KOMENT