Shkrimet që paraqiten këtu kanë relevancë për Shkodrën dhe shqiptarët në përgjithësi.
Kjo rubrikë është e hapur për të gjithë ata, që dëshirojnë të publikojnë mendimet e tyre mbi tema të rëndësishme shqiptare. Shkrimet nuk paraqesin gjithmonë bindjet e rubrikës "Fjala e Lirë". Jeni të mirëpritur të na shkruani:

[ KONTAKTI ]


  UEBFAQE RELEVANTE

Fjala e Lirë
          https://fjala.info
BMC Computer
          https://bmconline.info
WebPage of Arben Çokaj
          https://cokaj.com"Fjala e Lirë", Arkivi

2003 | 2004
2005 | 2006
2007 | 2008
2009
Kërko tek Fjala e Lirë, Arkivi 2003-2009:
 Kemi bërë ndryshime në rubrikën "Fjala e Lirë",
e cila është zhvendosur tashmë si webfaqe më vete, në adresën:

[ https://fjala.info ]

Shkrimet e reja nga Janari 2009, i gjeni në faqen e re, ose në arkivin e saj.
Ndërsa shkrimet e publikuara në vitet e mëparshme, nga 2003 - 2008 (edhe disa të 2009-s), do t'i gjeni sipas vitit këtu, në arkivin e kësaj webfaqeje.
  • Topi, presidenti i duhur -- nga Arben Çokaj
  • Piloti shqiptar, Xhejms Berisha, lobon Pavarësinë e Kosovës -- nga Beqir Sina
  • Kundër tendencave për grabitje të ikonës sonë, Nënës Terezë
  • Ranë këmbanat në Nju Jork! -- nga P.P. Simsia
  • Pendesa nga pushteti që Berisha i dhuroi medies -- nga Mero Baze
  • Na ndihmoni o të huaj, të gënjejmë këta tanët! -- nga Pëllumb Kulla