Këtu do të paraqiten disa kartolina me pamje nga Shkodra dhe Qarku i Shkodrës.

Në botën e fotografisë:
Familja Marubi
Alpet e Shkodrës
Bregdeti shqiptar
Dinastia e Marubëve
Foto-album
Fototeka Marubi
Stacioni i fundit
Marubi i Shkodrës
– speciale nga Koha Jonë

– Fotografi
– Foto-galeri


Pamje nga Plazhi në Velipojë
Pamje nga Plazhi në Velipojë

Pamje nga Plazhi në Velipojë
Pamje nga Plazhi në Velipojë

Pamje e Shkodrës nga kalaja Rozafa
Pamje e Shkodrës nga kalaja “Rozafa”

Pamje nga Ura e Mesit
Pamje nga Ura e Mesit

Pamje nga Shkodra
Pamje nga Shkodra

Pamje nga Shkodra
Pamje nga Shkodra

Pamje nga Shiroka
Pamje nga Shiroka

Pamje nga Kisha e Madhe
Pamje nga Kisha e Madhe

Një shtëpi e vjetër shkodrane
Një shtëpi e vjetër shkodrane

Pamje nga kisha Zoja e Shkodrës
Pamje nga kisha “Zoja e Shkodrës”

Pamje nga kalaja Rozafa
Pamje nga kalaja “Rozafa”

Teatri Migjeni dhe 5 heronjtë
Teatri “Migjeni” dhe “5 heronjtë”

Pamje nga Kelmendi, Vermosh
Pamje nga Kelmendi, Vermosh

Pamje nga Kelmendi, Vermosh
Pamje nga Kelmendi, Vermosh

Pamje nga Kelmendi, Grabom
Pamje nga Kelmendi, Grabom

Shtëpi karakteristike në Kelmend
Shtëpi karakteristike në Kelmend

Pamje nga Kelmendi, Gropa Selcë
Pamje nga Kelmendi, Gropa Selcë

1 KOMENT

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here