Fototeka Marubi

0
2911

Fotografi të tjera…
Familja Marubi
Alpet e Shkodrës
Foto – Turizëm
Foto – Album
Fototeka Marubi
Stacioni i fundit
Marubi i Shkodrës
Dinastia e Marubëve  – speciale nga Koha Jonë

Kartolina nga Shkodra


Një galeri fotografish të fiksuara nga aparati fotografik i Marubit

Pjetro Marubi (1834-1903)
– themelues i fotografisë shqiptare dhe ballkanase

Artizanantë në pazar

Pamje e Kalasë “Rozafa”

Varkë në liqen

Pamje e Kalasë “Rozafa”

Pamje e Kalasë “Rozafa”

Pamje e Kalasë “Rozafa”

Fotografia shkodraneFoto të tjera 

LINI NJË KOMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here