4 C
Shkoder, AL
E mërkurë, 21 Shkurt 2018.
Këtu do të paraqitet një informacion i përgjithshëm në shqip dhe anglisht për Qarkun e Shkodrës, Universitetin "Luigj Gurakuqi", dhe institucionet e pushtetit lokal në Shkodër. Informacion mbi shtrirjen gjeografike të Shkodrës dhe disa të dhëna rreth motit e...

TË PREFERUARA

REKLAMA

- Reklama -

POSTIME POPULLORE

SOCIALE

0TifozPëlqim
158NdjekësNdjek
4AbonentëAbonohu