4 C
Shkoder, AL
E mërkurë, 21 Shkurt 2018.
HISTORITË E HERONJVE I (1864)   Baroni Ludvig Holberg kujtohet për veprat e tij komike e teatrore, por edhe si historian dhe filozof iluminist. Është shkrimtar danez i lindur në Norvegji. Pas përfundimit të shkollës së mesme në Kopenhagë më...
Printo -- nga Marin Sirdâni Pjesa I Ndër vepra të ndryshme që flasin mbi Skënderbegun, posë punve të çuditshme t'atij kreshniku përnjëmend të pashoq, bien në sy edhe disa punë që nuk pajtohen me nji “Athleta Christi” e “Defensor Fidei”. Kundrohen...
Shkrime me interes: Familja Marubi Historia e kalasë Rozafa Emri i kalasë Rozafa Statutet e Shkodrës Shkodra dhe motet Rrethimi i Shkodrës -- Dëshmia e qytetërimit - Migena Hoxhalli -- Vlera e një "dokumenti të bukur" - Aurel Plasari - kujtesa historike e rigjetur -- nga Ardian Klosi Ardian Klosi Ka...

TË PREFERUARA

REKLAMA

- Reklama -

POSTIME POPULLORE

SOCIALE

0TifozPëlqim
158NdjekësNdjek
4AbonentëAbonohu