Libraritë ku mund të gjeni librat Dizajni Grafik dhe ECDL 2013
SHQIPËRI

Tiranë:
1. Albania, Rruga Sami Frashëri, Blloku
2. Dituria, 21 dhjetori, pranë Fakultetit të Ndërtimit
3. Librari e Filologjisë, pranë Fakultetit Histori-Filologji
4. Libri Universitar, te Presidenca
5. Tirana e re, Rruga Abdyl Frashëri, afër Presidencës
6. Biblioteka Kombëtare, etj.

Shkodër:
1. Libri Universitar, Pedonale
2. Ora e Shkodrës, përballë postës
3. Bibloteka e Universitetit "Luigj Gurakuqi"
KOSOVË

Prishtinë:
1. KosProd në Fushë-Kosovë (http://www.kosprod.com/)
2. Dukagjini, ...

MAQEDONI
Tetovë:
1. ...  


ECDL 2013

ECDL 2013
Dëshmia Evropiane e Aftësisë në Kompjuter


Shkodër, Fiorentia, 2014

290 faqe : 24 cm

ISBN: 978-9928-191-02-1
Dizajni Grafik

Dizajni Grafik

Shkodër, Fiorentia, 2013

176 faqe : 24 cm

ISBN 978-9928-4166-0-5