Lajme nga Shkodra – arkivi

0
1235

Lajme nga Shkodra
Arkivi i lajmeve. Lajme të freskëta nga Qarku i Shkodrës, me aq mundësi sa kemi. Për më tepër, refero lidhjet djathtas dhe gjeni lajmet e ditës, përveç gazetave shqiptare on-line.

lajme

Arkivi i lajmeve

2003 | 2004
2005 | 2006
2007 | 2008
2009

Media shkodrane

http://www.shkodra.ws
http://www.infoshkodra.com
http://www.gazetashkodra.net
http://www.gazeta-malesia.com
http://www.shqiperia-etnike.com
http://www.albaniasot.com
http://www.shkodrapress.com
http://www.radiandradi.com/

Institucione Publike

LINI NJË KOMENT

Ju lutem, futni komentin tuaj!
Ju lutem, futni emrin tuaj këtu